Sweden here we are

Kira hälsar så gott från Sverige!

I gotta feeling..

Far iväg till Sverige om 4 timmar! So long!

What could ever stop us?

Water you turned into wine, opened the eyes of the blind there's no one like you none like You. Into the darkness
you shine out of the ashes we rise there's no one like you none like You. Our God is greater, our God is stronger, God you are higher than any other. Our God is Healer, Awesome in Power, Our God! Our God!

Into the darkness you shine out of the ashes we rise there's no one like you none like You. Our God is greater, our God is stronger, God you are higher than any other. Our God is Healer, Awesome in Power, Our God! Our God!
Our God is greater, our God is stronger, God you are higher than any other. Our God is Healer, Awesome in Power, Our God! Our God!

And if our God is for us, then who could ever stop us. And if our God is with us, then what could stand against.
And if our God is for us, then who could ever stop us. And if our God is with us, then what could stand against.
What could stand against?


Ingen vill veta var du köpt din tröja

Provade Zekes nya plagg idag. Blev ju nog väldigt söt men hon bara ylade så den kanske inte är så uppskattad trots allt. Hade ut henne idag också. Ni ser ju hur lycklig hon var. Det nästan smittar av sig.

Det blev en dag i staden

Idag utforskade jag och min söta kusin Emeline staden. Inte för att den är så värst outforskad men något kul ska man väl göra?
Fick inhandlat en del småsaker till resan och en liten rosa tröja till Zek som han ska ha då han går ut. (och för att komma ihåg att han är en hon). Måste sätta in en bild då hon har den sedan.
Gå gärna in på Emelines blogg också: godsufo.blogg.se
Ciao!

Will you marry me?

Idag frågade en liten pojke på min skola om jag kunde gifta mig med honom. Han hade beräknat att vi skulle kunna ha bröllopet i april på hans födelsedag. En lördag eftersom båda säkert var lediga då. Så välkomna allihopa! Snart blir det bröllop!

Healing rain is falling down

Efter lite för mycket vatten som for åt alla håll så är jag ensam igen. Nu ska jag börja inleda sista veckan före sportlovet.

A single step

Att vandra omkring i Stockholm är något som jag verkligen längtar efter nu. Det är precis vad jag ska göra på Sportlovet som infinner sig om exakt en vecka.

I just love Fridays

Den nyinkomna helgen firades med god mat och mitt bästa sällskap som just körde iväg. En vinnande kombination!

Frozen rose



When we walk in fields of gold

Varje kväll förrän jag somnar så tänker jag alltid att nu ska jag för en gångs skull stiga upp i tid. Men ni vet dendär känslan då klockan ringer. Det absolut sista man vill göra är att stiga upp. Så fastän jag har satt klockan så att jag inte ska behöva stressa på morgonen så blir det ändå till slut en tävling med tiden.
Men idag gott folk, idag trotsade jag min sömn och steg upp då klockan ringde. Så nu får jag bara skratta hånfullt åt klockan som kämpar för att ticka allt snabbare.
"Du har ingen chans!"

My love

Here I stand before you. Take my hand. Only you can stop me shaking. When I look in your eyes, all of my life feels before me.
My love, I can feel your heartbeat. As we dance now. Closer than before.

Eyes in every corner


My valentine

Dagen till ära firades med en middag och en film med min älskling. Man har ju nog det helt enkelt bra ställt.

One with nature

Jag hoppas nog så innerligt att det ska bli sommar nu så jag bara fotar en massa somriga saker. Häromdagen blev jag nästan lite lycklig då jag märkte att det bara var -8 grader där ute. Nu kan man ju börja jogga utomhus utan att förfrysa det lilla som redan inte är förfruset. Men ironin var framme snabbare än blixten. Nästa morgon när jag vaknade (halvt i hopp om att det skulle vara vår) så hade temperaturen sjunkit till -30 grader. Vi skrattar alla.

You are the hope, that keeps me trusting

How can I stand here with you and not be moved by you?

You make my dreams come true

Har just varit ute och kört snöskoter för mig själv i mörka natten. Det gillas. Musik från ipoden och halaren på och så iväg! Nu kommer snart mina släktingar från Sverige hit så då blir det att fara och köpa lite godis och sedan sätta på en bra film. Det är en lördagskväll det.

Happiness

Lycka är att sluta 12 på en fredag. Nu är det bara att chilla tills man ska göra sig färdig för en födelsedagsfest ikväll.

Du.

Jag har nog fått den bästa gåvan någonsin! Bara att tänka på så blir man glad och så börjar man undra vad man gjort för att förtjäna något som dethär?
Väntar på nästa samtal.
För jag saknar honom redan.

Stunden då allt är så stilla

Jag och Lotta var ut och körde snöskoter idag. Vi kom på att om man skulle ha filmat in och ha snabbspolning + svartvita effekter så skulle vi nog ha vunnit ett pris. Inte då vi körde utan då vi skulle få ner snöskotern från släpvagnen. Det blev mycket hit och dit dragas, knuffas och buffas. Nästan helt utan att skotern rörde sig en millimeter. Till slut hade vi den på fast mark och det var bara att köra iväg. Eftersom det var jag som körde så tappade vi såklart bort oss. Inget är förändrat.

Insecure


Can you hear me?

I´m down on my knees again tonight. Hoping this prayer will turn out right. Cause there is someone who needs your help. Can you hear me? Am I getting trough tonight?

En mörk stund


RSS 2.0