Villa avslutning 2011

I helgen hade vi fullt av härliga människor på våran villa. Det blev mycket skratt och mycket kräftor. Så kan man säga att det var vi som stod för underhållningen gällande raketerna. Det blir ju alltid en liten tävling villorna emellan om vem som har de största och häftigaste raketerna. Men detta år, släng er i väggen!

Everytime we touch

Your arms are my castle, your heart is my sky. They wipe away tears that I cry. The good and the bad times we have been trough them all. You make me rise when I fall.

Can´t you see my heart beat fast? I want this to last. Need you by my side.

What are words if you really don´t mean them?


Because I´m leaving on Monday morning


Studentfotografering 2

Var ute i Kvevlax och tog lite studentbilder ännu en gång. Min kusins pojkvän får skatta sig lycklig då han har en så otroligt vacker flickvän!

3 djupa andetag

Ibland blir jag helt enkelt för irriterad. Då är det bäst att inte prata med någon. Annars kan den personen få sig en törn.

Lazy day

Har inte gjort något alls idag. Skönt! Har varit full rulle nu vet hur länge. Ska snart iväg och checka in min kusins nya lägenhet.

Mat för hela helgen

Har nog verkligen hunnit med mycket denna helg känns det som. Vi drog igång helgen med en skön grillfest i Maxmo med kräftor och spel. Nästa dag körde vi till Jeppis för att fortsätta med kräftor, mat, fiske, mat, båt, mat, spel och återigen MAT!

Utflykt till Kalkskär


En helg med min 10 poängare

-

RSS 2.0