"Tha place"

Idag for jag och Lotta till Subway efter lite food och sedan drog vi iväg till vårt alldeles egna place vid hamnen. Egentligen ska man spendera sin tid där på somrarna men nöden har ingen lag. Så i den svaga vintersolen hade vi picknick och hörde på musik. Flera fotgängare som stannade upp för att lyssna de med. Cant blame them! Sommaren är nära.

Read me

Jag kommer gång på gång fram till att jag verkligen älskar mitt jobb! Feelisen var lika bra både på ditvägen och hemvägen. Brillsen på, solsken och lite dunka dunka musik.
Väl hemma började jag läsa lite på min jägarlicens. Har nästan glömt bort hur man pluggar vid dethär laget! Nu efter en timmes dans ska jag njuta av en god drink och en film.

Think twice


Remember.. only happy thoughts

Ibland kommer det dåliga humöret smygande

It is all about you


Hellgrund

Söndagen tillbringades i Jakobstad. Vi åkte iväg till Hellgrund med snöskoter. Vi solade, fikade, fotade och körde. Efteråt kom vi hem till nygräddade våfflor. En perfekt dag helt enkelt.

Food food food

Hade absolut bästa kvällen på vet hur länge med min favoritperson. Vi lagade grillspett, guacamole och tacochips. Snart får man väl gå med i masterchef!
En sådan här kväll var precis vad jag behövde efter en lite sämre vecka.
Favorit i repris imorgon?

Prylnisse

Arma dagar! Nu har jag ny TV, dator, telefon och Xbox. Hälften har jag ju fått gratis så varför tacka nej? Men det känns nog ändå konstigt eftersom jag inte brukar uppdatera mig så värst mycket angående sådana saker. Men nu har jag ju så jag klarar mig för resten av livet. Tack tack!

Brown sugar

Kladdkaka:
2 ägg
2,5 dl socker
4msk kakao
100 g smör
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjöl
1/2 tsk salt

Bara du kan andas liv i mig


Spring time



Väntar


I wanna be his favourite hello and his hardest goodbye

Idag blev det kräftskiva hos min favorit efter en relativt kort arbetsdag. Kräftan ville inte alls göra sig på bild så därför blir det lite blommor och bin.
Sitter i min ensamhet och tittar lite förstrött på Lets Dance. Allt som saknas är ju ett glasspaket och en stor sked. Det är min fredagskväll.

Ice Ice Baby











Åkte iväg till Jakobstad idag. Eftersom det var så härligt vårväder for vi ut på isen för att ta lite bilder. Har ju en välposerande pojkvän så motiven var det ju inget fel på.

Sportlov

Nu har nästan hela sportlovet gått, iaf våran semester i Sverige. Imorgon bitti kl. 5 far vi hemåt. Vi har hunnit med mycket här. Var och hälsade på mina kusiner som är lite utspridda varstans.

Ett halvt år

Nu har det gått ett halvt år och jag är fortfarande lika lycklig

RSS 2.0