Sommarkänsla


Stormy waters, far away


Creation


Hundbestyr



The end

Nu är påsken slut och EC med den. Det är verkligen synd. Man konstaterar varje år att det finns så otroligt många bra ungdomar i Sion som engagerar sig med allt de har.
Här kommer 2 random bilder

EC-Fredag Bilder


EC 11 - All in

EC är i full gång! Den bästa påsk konferensen någonsin. Så den vill du nog inte missa! Film av dansen kommer inom kort.

Creation shouts of you



God you are amazing. Heavens declare the glory and power, none can compare. I look in wonder, at all you have made. Oceans and mountains speak of your name. Creations shouts of you.

Det blir en dag i solen

Vilken sommardag! Sol, sol och mera sol. Det blev en stund på altanen med bra sällskap, god mat och musik. Det gillar vi! Fortsätt så!

En ödla på vift


Pieces of me

Jag har en pojkvän med smak. Det har jag ju nog vetat ett tag, men nu när han kom hem från Italien med ett par väldigt snygga skor till mig så visade det sig extra mycket! Jag saknar honom ännu eftersom han nästan genast for iväg till Jeppis. Buhu för mig.

Så var jag på lördag-söndag till Siilinjärvi av alla ställen! Jag bestämde mig att jag absolut måste hälsa på min bästa kompis åtminstone en gång då hon är där på bibelskola. Snacka om lyckat besök! Då märkte man nog verkligen hur mycket man hade saknat henne! Dvs. Helt otroligt mycket!

Så har jag börjat med en teckning till pappa. Han skulle absolut ha en i sitt jobb. På hyttväggen skulle han hänga upp en om han fick en. Vem kan säga nej?


Arg så det stänker

När någonting går fel så går ALLT fel!

Ljusglimt

Lyckan är gjord då ens pojkvän kommer hem från Italien imorgon!

Make me happy again

Helt rätt och slätt så känner jag mig deprimerad. Vet inte om det bara var just denhär dagen som var alldeles extra kass eller om det är här för att stanna. Jag har massor av saker som jag vill, måste och behöver få gjort men tycks inte orka ta itu med någonting. Mina dagar består av att sitta och titta in i väggen och vara på allmänt dåligt humör. Är det vårdepressionen som har kommit på besök?

Jag vill vara glad!



My favourite view is you


I wanna dance with somebody

Nu blir det dans flickor och pojkar! Efter det så bär det av till han som far till Italien imorgon för ett "hejdå". Han är bara borta 4 dagar så nog ska jag ju överleva.

Love is giving someone the power to destroy you, but trusting them to not.



Without you

I could travel the world, see all the wonders beautiful to me. They'd only make me think of you and I could have all life offers. Riches that were far beyond compare, to grant my wish without a care. I could do anything, and I could carry on. But I could´nt face my life tomorrow without your loving arms to hold me. I can´t live a day without you. You are the heartbeat of all I do, I can´t live a day without you.

RSS 2.0