Innan resan

Innan vi for iväg till Grekland så stannade vi i Sverige en dag på min kusin Amandas konfirmation. Efteråt for vi och åt till en restaurang.
Amanda sjöng en sång i kyrkan, helt otroligt fint!
Det blir en låång hemfärd nu! Först flög vi från Tessalonike till Stockholm. Sedan körde vi från Stockholm till Örebro. Inatt ska vi köra från Örebro tillbaka till Stockholm och ta färjan därifrån till Åbo för att sedan köra vidare till Vasa. Sweet!

Grekland del 2

De sista bilderna är uppladdade. Inte alla förstås. Men de som ni får se. Som ni ser så är det absolut roligast att fota varandra fastän man är i ett främmande land ;)

Grekland

Nu är Grekland resan slut! Lyckades samla på mig en hel del bilder. Det var en fantastisk resa och lite tråkigt att den tog slut så snabbt. Men nu blir det att återgå till vardagen. Har några personer som jag saknar där hemma.
Mera bilder kommer då jag är hemma!

Sista dagen

Sista dagen förrän jag åker iväg till Sverige, och därifrån till Grekland. Sweet!

Picknick

Idag var jag och min kusin ute på picknick vid havet. Skönt en vacker sommarkväll som denna!

ModelMoment

Idag kom Emeline till mig och vi fotade lite. Bra då man har folk som vill agera modell!

Äntligen hemma!

Nu har min pojkvän äntligen kommit hem från sin Spanien resa! Min tur att fara på lördag. Med sig hade han En snygg väska och ett bälte från Guess. Vissa dagar är det som julafton!

Me and my guitar

Var ute på gården och fotade min snygga kusin idag! Hon var ute och spelade gitarr och då såg jag att det var ett perfekt foto objekt!

Saknar

"Take a sad song and make it better"

Enkelt nöje


Hela kvällen har gått åt att underhålla sig själv med den fantastiskt skarpa kameran som finns i datorn. Lotta och jag konstaterade två saker idag. 1) Vi har på ett mycket bra sätt fått fram våra fula sidor 2) Det behövs inte mycket för att vi ska kunna roa oss ordentligt. Efter att ha skrattat en hel del for vi iväg på ett nattdopp. När det är 32 grader på dagen har temperaturen inte sjunkit speciellt mycket till natten. Vilken glädje!
Men jag klagar inte. Jag älskar sommaren!

A taste of summer


Äppelträdet står i blom


I´ll stand by you

Oh, why you look so sad? Tears are in your eyes. Come on and come to me now. Don´t be ashamed to cry. Let me se you through. Cause I´ve seen the dark side too. When the night falls on you and you don´t know what to do. Nothing you confess could make me love you less.

I´ll stand by you. Won´t let nobody hurt you. Take me in, into your darkest hour and I´ll never desert you. I´ll stand by you.

When you´re feeling all alone you won´t be on your own. Cause I´ll stand by you.

Fairies

Jag tycker om älvor, sjöjungfrur och sådant. Så nu ritade jag en bild av några älvor från Peter Pan. Egentligen är bilden väldigt stor så nu har jag lite beslutsångest om jag ska färglägga den eller ej. Vad tycker ni? Färg eller svartvit?

vVälkommen sommar!


Min teckning är färdig

Har målat en teckning till pappa nu vet hur länge. Har hela tiden kommit av mig. Men nu är den äntligen klar! Den är 50x60 cm och det har gått åt massor av liter tålamod.

Sommarlov

Nu är det då sommarlov. Visst ska det bli skönt men arbetet kommer jag ju nog att sakna. Som tur är så får jag vara med min lilla pojke i sommar också. Detta fick jag idag av honom.

En dag som slutade med ett dopp

Mina två kusiner hade släktkalas idag. En av dem har en fågel, därav några sådana bilder. Efter kalaset som innehöll god mat, volleyboll och bra sällskap så for min kusin och jag och tog ett dopp. Snacka om "brainfreeze"!

2 dagar på en ö

På onsdag for jag och Madde ut till villan. Vi fiskade, badade bastu, fotade, simmade och utövade även andra överlevnadskonster för att klara oss på denna öde ö. Jag lyckades plåta lite bilder som exakt beskriver den vackra, fridfulla miljö vi befann oss i.
Så övergav Madde mig på kvällen och jag övernattade där i väntan på att min pojkvän skulle anlända morgonen därpå.
Det blev en lyckad dag! Jag saknar honom. För nu då du läser detta är han i Spanien.

RSS 2.0