Back on the road

Eftersom min dator tog semester i Jeppis en vecka har det varit segt med nya bilder. Men semestern var tydligen slut och nu är datorn tillbaka på hemmaplan.

Modellfotografernig i naturen

Var ute och fotade vackra Katri idag. Martina kom med och assisterade men även hon hamnade på någon bild.

Moln i sikte!

Man packar sina saker för att ha en skön solig dag på villan. Shorts, solkräm, bikini osv. Man är verkligen beredd på den "värmebölja" som dom har pratat om på nyheterna. När man kommer fram i löjligt god tid så känns sången "inte ett moln så långt ögat kan nå" ganska ironisk.
Men vi fick upp gammelabborrarna. Det är det som räknas!

Lilla Zeke

Zeke och jag var till Strömsö igår kväll och satt och funderade på livets alla problem. Stora som små.

My hope is in you

Even if all is dark God, I hope that you are here. You dry my tears and you give me strength and courage. When I feel lonely and confused. Then I hope that you are here with me. Because nobody else can understand.



I am sailing

Fick lite kvalitetstid med pojkvännen i Jeppis i helgen. Kallt var det minsann!

Modellfotografering


Chill vid Strampen

Var vid Strampen och hade picknick idag med Lotta. Verkligen fin kväll med superskön kvällssol. Vi fick en mås kompis som vi gödde med lite godis också. Tänk Vilken tur han hade som träffade på oss!

Har lillkusinen från Sverige här


Färgklick

Idag har jag och Victoria varit till stan. For 12 på morgonen och kom hem 12 på natten. Det är inte illa det! Har hunnit bränna en del pengar och tittat på premiären av Harry Potter. Awesome!

Yesterday you told me about the blue blue sky

Nu har jag varit på villan i en vecka! Skulle inte ha varit lika roligt om jag inte haft så underbara personer där med mig! <3 Älskar er!

Utflykten

Är nu hemma från villan. Sover en natt i civilisationen för att sedan fara tillbaka.

Life is good today!

Ska sätta mig på cykeln och trampa iväg 55 km till våran villa. Efter den färden brukar man vara helt nöjd med sig själv! Får se var den första glasspausen blir?

Grillparty x2

Igår var det grillfest x2. Först i Jeppis och sedan i Vasa. Massor med mat och fina människor! Jag kan nog leva på den maten som jag åt igår idag också. Härligt att Martina har kommit tillbaka till Finland. Har saknat henne otroligt!!

Sommarkonferensen 2011

Sommarkonferensen är igång! Kom dit och njut av bra undervisning, god gemenskap och skön musik!

RSS 2.0